Connect with us

4ος Όμιλος

Ρόδος-Κηφισιά 1-4

Published

on

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 2′. Μετά από διαγώνια μπαλιά του Ιμεραλιλάι, ο Τζιβίλογλου έκανε το κοντινό πλασέ με τον Γουμάγια να διώχνει κόνρερ. Λίγα λεπτά αρόγτερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπάζογλου μετά απο σουτ του Τζιβίλογλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζιβίλογλου όμως δεν σκόραρε αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 10′ η Κηφισιά εχασε μεγάλη ευκαιρια, όταν ο Φαρινόλα βρέθηκε μόνος απέναντι από το Ρα΄τζα όμως το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο. Στο 24′ η Ρόδος είχε την ευκαιρία όταν ο Ευγενικού βγήκε απέναντι από τον Γουμάγια μετά από παράλληλη σέντρα του Ιμεραλιλάι, πλάσαρε πάνω στο σώμα του έμπειρου τερματοφύλακα..

Στο 32′ κόντρα στη ροή του αγώνα η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με τον Κυριαζή μετά από πάσα του Τεγούση.

Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Φαρινόλα, ενώ στο 45′ οι γηπεδύχοι ζήτησαν πέναλτι καθώς ο Ιμεραλιλάι βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή. Στην επανάληψη η Κηφισιά στην πρώτη καλή στιγμή κατάφερε να κάνει το 0-2 με κεφαλιά του Καρακώστα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Σαμιου.

Στο 65′ ο Ευγενικού σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο 67′ το δοκάρι και πάλι σταμάτησε τον Ευγενικού ενώ στη συνέχεια ο Γουμάγιας έδιωξε το σουτ του Χατζηλιόντα. Στο 73′ η Κηφισιά είχε καλή στιγμή με τον Χαϊκάλη να βλέπει τη κεφαλιά του να φεύγει μόλις άουτ. Στο 74′ η Ρόδος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Τάντιτς κάνοντας το 1-2, με τον Τεγούση στο 82′ να σκοράρει ψαλιδίζοντας τις όποιες ελπίδες είχε η Ρόδος για θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Κυριαζής με κοντινό πλασέ.

Ρόδος (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Νικήτας(67′ Κωνσταντίνου), Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου(81′ Στάτης), Ιμεραλιλάι(71′ α.α. Βολονάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Τάντιτς, Κουρούπης

Α.Ε. Κηφισιάς (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Χαϊκάλης(87′ Ρέντζης), Παπάζογλου(58′ Μακρίδης), Κυριαζής, Σαμιός(80′ Καρβουνίδης), Φαρινόλα