Connect with us

stoplekto

Ριζική ανανέωση παντού στους Νέους Δραπετσώνας

Published

on

Νέο αίμα στους Νέους Δραπετσώνας , με ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς .

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που υπογράφουν οι Χρ. Ταουξής και Α. Γιαννούλη

«Για 17 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 15 χρόνια με συνεχή παρουσία στην Α’ κατηγορία, με αρκετές σημαντικές επιτυχίες, με αρκετούς παίκτες να κάνουν καριέρα σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, με πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.
Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της σύμπνοιας διοίκησης – προπονητών- παικτών, του οικογενειακού κλίματος, της αγαπημένης παρέας.
Στοιχεία που σταδιακά χάθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ευκαιρία για μας να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Ευκαιρία για μας να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.
Νέοι άνθρωποι (Δρόσος Λ., Γιαννούλη Α., Σκαλτσούνη Ε., Τσιλικιώτη Ε.), παλαιοί αθλητές της ομάδας μας (Παπαδόπουλος Θ. Κονδύλης Β., Στεφανιδάκης Δ.) θα πλαισιώσουν τους παλιούς (Βαρδίκος Μ., Ταουξής Χρ.) στην διοίκηση της ομάδος.
Νέος προπονητής ο κ. Μανώλης Πράσινος με ιδιαίτερα σημαντικό προπονητικό έργο. Βοηθός του ο κ. Παπαγεωργίου Παναγιώτης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Κρούπης Γιώργος από τους κορυφαίους στο είδος του.
Το team συμπληρώνουν ο φυσιοθεραπευτής κ. Θέμης Φωτόπουλος και η διατροφολόγος κα. Μαριάννα Παπακωνσταντίνου.
Στις ακαδημίες προπονητές παραμένουν οι κ.κ. Νάσος Τσελέπης και ο Παρασκευάς Ζερβάκος.
Αρκετοί παίκτες ανανέωσαν τη παραμονή τους στην ομάδα κατόπιν επιλογής, ενώ νέοι παίκτες έχουν ήδη συμφωνήσει να ενταχθούν στην ομάδα μας.
Στην ομάδα ανήκουν παίκτες – πολυτέλεια για τη Β΄ Πειραιά (Άγγελος Δήμος, Γιώργος Ζαφειρίου) για τους οποίους υπάρχουν προτάσεις για παραχώρησή τους από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Στόχος μας, η δημιουργία και πάλι της αγαπημένης παρέας μέσα και έξω από το γήπεδο, η επαναφορά του καλού οικογενειακού κλίματος. Στόχοι που θα φέρουν και την αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply