Connect with us

4ος Όμιλος

Ραφηνιώτικος αέρας φύσηξε και στην Βάρη!

Published

on

Σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη ανάμεσα σε δυο αξιόλογες ομάδες η Τρίγλια Ραφήνας επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 του Αστέρα Βάρης (1-1) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ που παρέμειναν αήττητοι σε ακόμη ένα ματς από την αρχή της σεζόν πραγματοποίησαν εξαιρετικό α’ ημίχρονο όπου κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′ με καταπληκτικό γκολ του Καραδέμητρου. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της Κηφισιάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Μανδύλη και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 5′ ο Κότσι είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με τον Βασιλείου στο 17′ να μην μπορεί να νικήσει τον Ιωσήπου που μπλόκαρε. Στο 24′ ο Κότσι έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ανενόχλητος σε κενή εστία δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 μετά την όμορφη πάσα του Σκαφίδα. Στο 32′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χατζησάββα, με τον Ιωσήπου στο 35′ να λέει ‘όχι’ στο σουτ του Μανδύλη.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Φώτη Θανέλλα βελτιώθηκε έχοντας ένα εκρηκτικό τέταρτο. Στο διάστημα αυτό, οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ντάγκρα. Στο 70′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση για να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Ντάγκρας βρήκε τον Πασαλίδη όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 75′ ο Καραδέμητρος βρέθηκε απέναντι από τον Ιωσήπου, όμως ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, με την κεφαλιά του Μειμάργολου στο 80′ να φεύγει μόλις άουτ από το ωραίο χτύπημα του Μανδύλη. Στις καθυστερήσεις ο Ιωσήπου πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Κότσι μετά το φάουλ του Μανδύλη. Στο 105′ η Τριγλία είχε νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά τη σέντρα του Μανδύλη, με τους γηπεδούχους να ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπασάβα στο 118′ με δεύτερη κίτρινη.

Στην παράταση δεν σημειώθηκε καποια ιδιαίοτερα φάση, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν τον Δήμιζα σε εκπληκτική ημέρα αφού απέκρουσε τρία πέναλτι με αποτέλεσμα να δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Ιωσήπου, Φύτρος (33′ Ντάγκρας), Νιφαδόπουλος (93′ λ.τρ. Καραμπας), Τσακιράκης, Χόρτσας, Νικολακόπουλος, Καναβέτας, Παπασάββας, Χατζησάβας, Πασαλίδης, Ιωακειμίδης.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Σολδάτος, Μανδύλης, Μεϊμαρογλου, Λαζούρας, Γούλας, Μέγας, Σκαφίδας, Κότσι, Βασιλείου (118′ Κοντι), Καραδέμητρος (76′ Παπαδοπουλος)