Connect with us

4ος Όμιλος

Ρίζος: ‘Οριακά όλα τα παιχνίδια’

Published

on

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης θα παραταχθεί ο Ηλυσιακός στον Κορυδαλλό στον αγώνα που ακολουθεί με την Προοδευτική. Ο προπονητής των ‘κιτρινόμαυρων’, Αλέκος Ρίζος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στρίγγα που παραμένει τραυματίας, ενώ ο Μάλτσι, παρότι ‘κληρονόμησε’ πρόβλημα (αιμάτωμα) στον αγώνα με τη Θύελλα, θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του έμπειρου κόουτς. Ο ίδιος αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακης τόνισε:

Είναι ένα ματς το οποίο είναι σημαντικό όπως το προηγούμενο αλλά και το επόμενο που ακολουθεί. Επειδή όλα τα παιχνίδια ειναι οριακά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και σκοπός αποτελεί να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειάζεται. Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο, θα φρεσκάρουμε την ενδεκαδα και αντιμετωπίζουμε το ματς όπως ολα τα άλλα’.

Στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα που είχε ο Ηλυσιακός στο ματς της Τετάρτης με τη Θύελλα υποστηρίζοντας:

Μας έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση γιατι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους βαθμούς. Από μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα τους και την προσήλωση στην προπόνηση.