Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Π. Φάληρο: Ξεκίνησε δυναμικά το έργο του ο Σταυριανάκος που… έδεσε τον Φ. Κωνσταντινίδη

Published

on

Στο Παλαιό Φάληρο ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με τη διοίκηση της ομάδας να σημειώνει την πρώτη μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει ώστε να αλλάξει επίπεδο το σωματείο.

Συγκεκριμένα, τις υπηρεσίες του στο σύλλογο των νοτίων προαστίων θα εξακολουθεί να προσφέρει για ακόμη μια σεζόν ο αρχηγός της ομάδας, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, που ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Σταυριανακό.

Μετά από συνάντηση που έγινε στην επιχείρηση του επιχειρηματία, οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε διάστημα λίγων λεπτών δίνοντας τα χέρια προκειμένου να ξεκινήσει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Πρόκειται για σπουδαία επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού ο Κωνσταντινίδης αποτελεί το φυσικό ηγέτη της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια παίρνοντας το σύλλογο στις πλάτες του όταν η μπάλα… έκαιγε.
Κωνσταντινίδης: ”Σημαντικό ρόλο η προσέγγιση του κ. Σταυριανάκου”

Ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης μάλιστα στις δηλώσεις που παραχώρησε εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης δηλώνοντας ότι σπουδαίο ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η φερεγγυότητα της διοίκησης.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Παρέμεινα στην ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί και που μου έδωσε την ευκαιρία να σταθώ σε αυτό το επίπεδο.

Η διοίκηση Σταυριανάκου από την πρώτη στιγμή με την προσέγγιση της με έπεισε και ήταν θέμα χρόνου να απαντήσω θετικά.

Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε μια σεζόν θετική και να πετύχουμε το στόχο μας.