Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Π. Κατσάφαρος: « Στον Ηρακλή Ελευσίνας είμαστε μια παρέα »

Published

on

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου στη Δυτική Αττική ο Παντελής Κατσάφαρος μας μίλησε για την ομάδα του τον Ηρακλή Ελευσίνας για το ποδόσφαιρο στη Δυτική  Αττική και φυσικά για τον εαυτό του.

Πρώτα από όλα για την πανηγυρική επάνοδο του Ηρακλή στην Α’ Κατηγορία και την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα  :

«Από την αρχή της χρονιάς το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου και φυσικά όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν να ανεβεί η ομάδα κατηγορία όπως και έγινε.. Το βασικό μας όπλο ήταν πως ήμασταν όλοι μια παρέα, μια οικογένεια εκτός και  εντός γηπέδου. Αυτό μας έκανε πιο δεμένους πιο δυνατούς και αντιμετωπίζαμε κάθε δυσκολία. Όσον αφορά την νέα χρονιά ,

οπωσδήποτε θα είμαστε πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί ,τώρα σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες από την πλευρά της διοίκησης που θα καθορίσει και τον στόχο της ομάδας»

Για τον εαυτό του και την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ ο 20χρονος φορ δήλωσε:

Από την αρχή ο στόχος μου ήταν να ανεβεί η ομάδα κατηγορία και να βγω πρώτος σκόρερ. Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ είναι μια επιβράβευση για μένα ,αλλά θα θελα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτα.»

Για την διαφορά του πρωταθλήματος της Α΄ από την Β΄  Κατηγορία αλλά και αν υπάρχουν ταλέντα στην Δυτική Αττική ,ο Παντελής μας είπε:

« Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο κατηγοριών και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος εύκολα . Φυσικά υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην ηλικία μου, που αγαπάνε αυτό που κάνουν και με σκληρή προπόνηση και κάτω το κεφάλι σίγουρα θα ανέβουν ψηλότερα. Μπορούν να αξιοποιηθούν από τους υπευθύνους. Αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλους είναι  να μην τα παρατούν ποτέ και να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο… Κανένας που προσπάθησε δεν έχασε, μόνο κέρδισε…»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply