Connect with us

stoplekto

Πω, πω ένας Άγιος Θωμάς!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι υψηλής βαθμολογικής σημασίας, ο Άγιος Θωμάς επικράτησε 3-0 της Αρμενικής στο Γουδί και μάλλον την «εκτροχίασε» από το τραίνο της ανόδου. Οι «πορτοκαλί» έφτασαν τους 44 βαθμούς στη 3η θέση αφήνοντας τους «κόκκινους» στους 39π. και στο -9 από τη 2η θέση.

Τα πρώτα λεπτά ήταν καθοριστικά, καθώς μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Παναγόπουλος νικήθηκε από τον Καυκιά. Ο 24χρονος τερματοφύλακας γλύτωσε το 0-1 που θα ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με 2-0 χάρη σε γκολ των Αλικάι στο 20’ και Κατσαρού στο 35’ με πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκερίδη θέλησε να μπει στο «κόλπο», αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Μαλιαρίτση έφτασαν στο 3-0 με τον Κατσαρό να βρίσκει, πάλι, δίχτυα στο 80’. Μάλιστα, στο 67’ ο Τσιτσίλιας απέκρουσε κι εκείνος πέναλτι σε εκτέλεση του Δημήτρη Θύμιου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχίζας Κ., Δεληθοδωρής Κ., Γιαννόπουλος Γ.

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Χάβος, Γκραμπότσκα, Γ. Ζαρκαδούλας, Χαντζής (65′ λ.τρ. Δαμουράς), Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος (85′ Βουρλάκος), Μεταξούλης, Κατσαρός, Μαστρογιάννης (75′ Γεωργίου), Αλικάι.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τσιτσίλιας, Λοΐσιος, Μαραγκός, Νούλας, Κουκουνασούλης, Μωραΐτης, Ρίζος, Δράκος (55′ Σκούρας), Κάρκος, Δέτσιος (75′ Κουτής), Παναγόπουλος (46′ Δεληγιάννης).