Connect with us

slideshow

Πυρρίχιος τεσσάρων αστέρων…(φωτο).

Νίκησε 4-0 τον Ευκλείδη..

Published

on

Την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει ο νεοφώτιστος Πυρρίχιος Ασπροπύργου που νίκησε με ευκολία 4-0 τον Ευκλείδη Μεγάρων.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πρώτη ευκαιρία στο 10΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λιόσης έπιασε γυριστό σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και πέρασε ξυστά από το δοκάρι σε νέο κόρνερ.

Στο 12΄ο Παπαδόπουλος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά απέκρουσε εξαιρετικά ο Ανδρέου.

Στο 33΄ ο Πυρρίχιος άνοιξε το σκορ με περιπετειώδη τρόπο. Από λάθος του Παλαιολόγου, βρέθηκε μόνος στην περιοχή ο Μούτσο που έπιασε δυνατό σουτ. Ο Ανδρέου απέκρουσε με υπέροχη προσπάθεια, η μπάλα πήρε ύψος και την ώρα που ο τερματοφύλακας πήγε να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια, δέχθηκε σπρώξιμο από τον συμπαίκτη του Βοϊδήλα. Αποτέλεσμα η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ανδρέου και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 45΄ο Μαυροδόντης είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρρίχιος ήταν καλύτερος και σημείωσε άλλα τρία τέρματα με σουτ.

Στο 53΄ο Σοϊλεμεζίδης έκανε το 2-0, στο 80΄ο Μούτσο έγραψε το 3-0 και στο 86΄ο Συμεωνίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4-0.

Άριστη η διαιτησία των Τραχανή- Παππά- Οικονόμου.

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Κουτσουκανίδης, Μανγκασάρωβ, Μερκάϊ, Παντέλης, Ασλανίδης, Μαυροδόντης (72΄Συμεωνίδης), Μούτσο (84΄Κουρτσανίδης), Τσιλινκερίδης, Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος (81΄Κωνσταντινίδης), Σοϊλεμεζίδης

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Ανδρέου, Αριστόπουλος, Παλαιολόγου (85΄Φραγκούλης), Βρυττίας, Βοϊδήλας, Νότα (46΄Καραμπέτσι), Μπάρτος, Λέζη, Λιόσης, Κατσίκης (82΄Ζέρβας), Καράβολος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply