Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος- Ακράτητος 2-5

Published

on

Σε ένα αρκετά δυνατό και με ένταση ματς ο Ακράτητος λύγισε στη Γκορυτσά  πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό  5-2 τον δυναμικό Πυρρίχιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές με τους Χυσκάκι(19’) και Κομιώτη(53’), για να απαντήσει ισάριθμες ο Ακράτητος με δυο γκολ του Σερέπα(47’, 64’). Στο 59’  ο Πυρρίχιος και ενώ το σκορ ήταν 1-1, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Χρόνη για πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου Τ. από τον γκολκίπερ Νάκα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «καθαρίσουν» στη συνέχεια το ματς με γκολ των Μανασίδη(69’), Καμπέρη(89’) και Σεράπα(93’). Στο 87’ ο Ακράτητος είχε μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Τζάνου με δεύτερη κίτρινη.

Μετά το  τέλος του αγώνα ο διαιτητής Χρόνης έγραψε στο φύλλο αγώνος: « Καθώς πήγαινα στα αποδυτήρια με τους βοηθούς μου,       ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Τσότσος διαμαρτυρήθηκε έντονα και του έδειξα κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια με έπιασε από το πρόσωπο και του είπε ειρωνικά: « Συγχαρητήρία για τη νίκη και ξέρω πώς παίζεις στοίχημα» και για αυτό το λόγο τον απέβαλα με απευθέιας κόκκινη».

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Φωτιάδης, Μερκάι, Βασιλειάδης, Παντελής(88’ Μαυράκης), Πιπερίδης, Κομιώτης(60’ λ.τρ. Ερμπαλίδης), Αποστολόπουλος, Χυσκάι(46’ Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος Τ., Σότα.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νάκα, Ρόδης Δ., Θεοδωρής, Ρόδης Λ., Τζάνος, Παρασίδης(80’ Λούντζης), Σερέπας, Κουκούλης(61’ Καμπέρης), Ιωάννου(56’ Καπουράνης Γ.), Τσιγγόπουλος, Μανασίδης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply