Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος- Άτταλος Νέας Περάμου 2-3

Published

on

Ένας ψυχωμένος Άτταλος Νέας Περάμου, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επιβληθεί με 2-3 του απαρηγόρητου Πυρρίχιου στο γήπεδο Γκορυτσάς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0 με γκολ των Αποστολόπουλου(9’) και Σότα(38’). Από κει και πέρα ξεκίνησε η αντεπίθεση του Άτταλου.

Στο 44’ μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Τζελάι. Σε αυτή τη φάση ο Πυρρίχιος διαμαρτυρήθηκε στο βοηθό Φούρκα ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τζελάι και πάλι έφερε το ματς στα ίσα στο 47’, για να κάνει την ανατροπή ο Άτταλος στο 67’ με πέναλτι του Κουσίδη που κέρδισε ο Μαριόλης Γ. Και για αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ντάουλα.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Πιπερίδης Ι.(65’ Φαμελιάδης), Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής(86’ Τσούλφας), Βασιλειάδης, Ερμπαλίδης(75’ Μαυράκης), Αποστολόπουλος, Σότα, Παπαδόπουλος, Πιπερίδης Γ..

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μουκέας, Χωραβάτης, Χριστοδουλίδης, Καλαϊτσίδης, Μαριόλης Γ., Έλεζι, Απαζίδης, Τζελάι(76’ Κασιμάτης), Μαριόλης Ν.(88’ Δρυμούσης), Κουσίδης, Στρατιδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply