Connect with us

stoplekto

Πυθαγόρας: « Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί του ΑΟ Πειραιά »

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Πυθαγόρα Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση- απάντηση στους ισχυρισμούς της διοίκησης του  ΑΟ Πειραιά . Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Πυθαγόρα Περάματος, θα ήθελε να δηλώσει ότι θεωρεί απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης της διοίκησης του Α.Ο. Πειραιά, εναντίων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος τους.

Σαφώς και λυπούμαστε για το γεγονός ότι ένας παίχτης της αντίπαλης ομάδας τραυματίστηκε και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί όλα όσα γράφτηκαν από τον Α.Ο. Πειραιά.

Όσο για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, υπάρχει βίντεο όπου δείχνει ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφισβήτηση, ότι δεν υπήρξε κανένα ΄΄ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΜΑ΄΄ αλλά κατανοούμε την δυσκολία της φάσης την ώρα του αγώνα και σεβαστήκαμε την απόφαση του διαιτητή.

Όμως πραγματικά ξαφνιαστήκαμε από το γεγονός ότι η διοίκηση μιας ομάδας που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι σοβαρή, αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια ανακοίνωση με τόση ευκολία, σπιλώνοντας την φήμη των ποδοσφαιριστών.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση κανένα σκόπιμο χτύπημα από δικό μας ποδοσφαιριστή σε αντίπαλο παίχτη, ο ποδοσφαιριστής μας Θεόδωρος Καλούδης ζήτησε αμέσως δημόσια συγνώμη από τον νεαρό παίχτη, για το περιστατικό που έγινε άθελα του και να θυμίσουμε ότι για την περίοδο 2014-15 η ομάδα μας κέρδισε το βραβείο ήθους από την ΕΠΣ Πειραιά, όπου δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία μας να έχουμε παίχτες με τα χαρακτηριστικά που η διοίκηση του Α.Ο. Πειραιά ισχυρίστηκε.

Υ.Γ. Να ενημερώσουμε ότι και ο δικός μας ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπατζέκος τραυματίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα με πιθανό πρόβλημα στους χιαστούς, έπειτα από αντιαθλητικό μαρκάρισμα αντιπάλου. Μήπως θα έπρεπε και εμείς να καταγγείλουμε για ΄΄ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ΄΄; Φυσικά και όχι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply