Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη μεταγραφή με τον… βράχο Παραρά οι Άγιοι Αναργυροι

Published

on

Μέχρι στιγμής δεν έδειχναν να κινούνται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι ωστόσο ήταν δεδομένο ότι θα ήταν μια από τις ομάδες που θα ενισχύονταν σημαντικά στη συγκεκριμένη περίοδο. Ο λόγος για τους Αγίους Αναργύρους οι οποίοι δείχνουν να έχουν μεγάλη σχέδια για τη φετινή σεζόν.

Αλλωστε η κίνηση παραμονής του Ισίδωρου Σταυριανού αυτό δείχνει αφού πρόκειται για έναν αρκετά φιλόδοξο και ταλαντούχο προπονητή ο οποίος έχει πανηγυρίσει και κατά το παρελθόν πρωτάθλημα με τα χρώματα του Άγιου Ιερόθεου.

Ο ίδιος είχε κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του συλλόγου η οποία με τη σειρά της δείχνει ότι έχει τη διάθεση να ικανοποιήσει τα θέλω του νεαρού προπονητή.

Απόδειξη αποτελεί η μεταγραφική κίνηση που πραγματοποίησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων καθώς ενέταξε στο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο.

Ο λόγος για τον Κώστα Παραρά ο οποίος συναντήθηκε με τους ιθύνοντες των ‘κυανέρυθρων’ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας όπου έμεινε για δυο συνεχόμενα έτη και αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ταύρου.

Παράλληλα, έχει περάσει από Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Αχαρναϊκό, Γλυφάδα, Ηλιούπολη και Ηλυσιακό.

Μάλιστα στις ομάδες αυτές αγωνίστηκε σε επίπεδο Football League μετρώντας περισσότερες από 250 συμμετοχές.