Connect with us

8ος Όμιλος

Πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» με Ίγκλι Σεβ η Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Προγραμματισμός και Θύελλα Καμαρίου είναι πράγματα ταυτόσημα, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από απτά, καθώς ο σωστός σχεδιασμός και το πλάνο τριετίας έφεραν σήμερα την ομάδα της Σαντορίνης να πανηγυρίζει τους πρώτους τίτλους της ιστορίας της.

Όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις της Θύελλας ως ομάδα που πλέον ανήκει στη Γ΄Εθνική, το σωματείο από το Καμαρί θα συνεχίσει να κινείται στον δρόμο που έχει χαράξει, καθώς πριν καλά – καλά καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί φαίνεται ότι έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη της μεταγραφή για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για τον 26χρονο Αλβανό άσο, Ίγλι Σεβ, που ήρθε στην Σαντορίνη απευθείας από την Αγγλία.

Συγκεκριμένα ο Σεβ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος στην Ελληνική ομάδα Άγιος Παντελεήμονας (St. Panteleimon FC), την πρώτη ομογενειακή ομάδα που μετέχει στα πρωταθλήματα της Αγγλίας.

Ο Ίγλι Σεβ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ελληνικούς συλλόγους της Γ΄ και Δ΄Εθνικής (Κηφισιά, Ιωνικός, Περαμαϊκος), όπως και στην Ολυμπιάδα Πειραιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις που έδωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr, ο Σεβ τόνισε για τη μεταγραφή του:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί και στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και θέλω να τους ευχαριστήσω. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Βαγγέλη φουστέρη , που με εμπιστεύτηκε και τους Κώστα Ερρίκο και Σταθη Φίλων για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ όλα μα οικογένεια..!!! Από τη μεριά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply