Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη για το Αιγάλεω

Published

on

Μετά από έξι αγωνιστικές το Αιγάλεω πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 του Περιστερίου. Το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης φτάνοντας τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη το Περιστέρι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί μένοντας τους 4 βαθμούς και τη 13η θέση μαζί με τη Διάνα Ηλιούπολης. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Κώστας Βάσος που σημείωσε δυο γκολ στο 5′ και στο 39′, μ τον Κοκκιναρά στο 29′ να ανεβάζει το δέικτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78′ ο Θανάσης Μπούζας.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κώστας Αρζένης) Γιώρας, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Αρβανίτης, Κωτσερίδης, Σταύρου, Τουλουβασίλης (56′ Λοϊζίδης), Κοκκιναράς, Βάσος (80′ Μεταλλινός), Ρούσσος (65′ Στάμος).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πούλος) Μαρκαντωνάκης, Ιατρούδης, Μπούζας Ι., Μουτζούρης, Γουβαλάρης (44′ λ.τρ. Κούτρης), Παπαευθυμίου, Οκσύσογλου, Λιαγκόζης (84′ Ακριτίδης), Μπούζας Θ., Χέλμης, Λειβαδάς (62′ Καλαμοτοσουάκης).