Connect with us

stoplekto

Πρώτη νίκη για τον ΑΣ Ποντίων 3-1 τη ΑΕ Περάματος στη Χαραυγη

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΣ Ποντίων που επικράτησε με 3-1 της τυπικά γηπεδούχου ΑΕ Περάματος στη γειτονική Χαραυγή. Οι Πόντιοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι , δημιούργησαν ευκαιρίες και λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου (44’)άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα του Ντέρτζιο από δεξιά ο Σώζος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του . Οι Περαματιώτες ξεκίνησαν πιο επιθετικά στην επανάληψη και απείλησαν τους αντιπάλους τους . Στο 60’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραίο διαγώνιο σουτ του Λαθούρη. Στο 71’ μετά από κάθοδο του Ντέμα από αριστερά ο παίκτης βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι. Ο διαιτητής Πουλόπουλος όχι μόνο αρνήθηκε να καταλογίσει παράβαση, αλλά έδειξε και κίτρινη κάρτα στον παίκτη για «θέατρο», που ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα να μείνει η Ένωση με δέκα παίκτες . Με αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κυνήγησαν τη νίκη . Και τα κατάφεραν στο 85’ σε μια αντεπίθεση πάλι με τον Σώζο να σκοράρουν . Και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν για να ισοφαρίσουν ξανά ήλθε η «χαριστική βολή » στο 93’ με μια εκπληκτική προσπάθεια του Παπαδόπουλου. Ο πάικτης του ΑΣ Ποντίων που είχε μπεί λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα , προχώρησε γρήγορα σαν «βολίδα » , απέφυγε όποιους βρήκε μπροστά του σαν …σταματημένους , βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γασπαρινάτο τον ντρίπλαρε και έγραψε το τελικό 1-3 . Ο διαιτητής Πουλόπουλος δεν έκανε σημαντικά λάθη . Στη φάση του 71’ θεώρησε ότι δεν υπήρξε ανατροπή και μάλλον είχε δίκιο. Επέδειξε όμως όλη του την αυστηρότητα δείχνοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕ Περάματος….

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γασπαρινάτπς , Μάνδυλας( 86’ Λεφάκης), Ντέμα, Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Γελασάκης, , Ζαχαρόγλου( 76’ Πατουλιάς) , Χαραμής( 85΄Δαβιδάκης) Στάης, Κουλουριώτης( 67’ Πελανάι), Λαθούρης .

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Καπετανάκης, Γεργεριτάκης( 56’ Ραγκαβάς) , Γιακασίκογλου( 83’ Παπαδόπουλος), Τζίτζηρας, Πάχος, Γιαζιτζόγλου, Ύμερι ( 67’ Θεοδώρου) Παπαφώτης, Σώζος, Ντέρτζιο, Λουκάνι( 88’ Αθανασάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply