Connect with us

stoplekto

«Πρώτη»  για τα τμήματα των ακαδημιών του Βύζαντα

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα των ακαδημιών του Βύζαντα.

 

Στις εγκαταστάσεις του Megara Sports Club τους μικρούς ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν σύσσωμα τα μέλη της διοίκησης του Βύζαντα, με επικεφαλής τον α’ Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο των ακαδημιών ιατρό Κώστα Οικονομόπουλο.

Παρόντες στην «πρώτη» των μικρών ήταν αρκετοί γονείς ενώ στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησαν τόσο ο κ. Οικονομόπουλος όσο και οι προπονητές τους, ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους αλλά και πολλές επιτυχίες στα πρωταθλήματα που θα συμμετέχουν.

 

Σε όλους τους αθλητές έγινε γνωστό ότι τα τμήματα υποδομής του Βύζαντα αποτελούν πόλο έλξης για τα νέα παιδιά επειδή υπάρχει σωστή οργάνωση, υποδομή αλλά και συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣΔΑ.

 

Επίσης τονίστηκε πως η μεγάλη ιστορία της ομάδας του Βύζαντα που συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια ζωής στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας, αποτελεί εχέγγυο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που από μικρή ηλικία θέλει να μυηθεί στα μυστικά του ποδοσφαίρου από διπλωματούχους προπονητές, ώστε μετέπειτα να αναδειχθεί φορώντας την φανέλα της ομάδας που αποτελεί θρύλο για την πόλη των Μεγάρων.