Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη βόμβα με Καραπιπέρη ο Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΑ θα… άνοιξε την όρεξη στον Άγιαξ Ταύρου που διαθέτει εξαιρετική διοίκηση με πρόεδρο τον Αντώνη Τσάτσο που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστεί σε όποια ομάδα και εάν είναι.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα που θα έχει ανταγωνιστική παρουσία στην πρώτη κατηγορία των Αθηνών.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος μετά από συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Ποδαρά αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής ανεβάζοντας το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, παίκτης των ερυθρόλευκων με κάθε επισημότητα είναι ο Μιχάλης Καραπιπέρης.

Ο 29χρονος στόπερ βρέθηκε σήμερα στην επιχείρηση του κ. Τσάτσο και φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας μας τον συνέλαβε να βάζει την υπογραφή του στον νέο του συμφωνητικό.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρωταγωνίστησε πέρυσι με τη φανέλα του Μοσχάτου στον Πειραιά τερματίζοντας στην δεύτερη θέση ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αγία Παρασκευή, Αθηναϊκό, Ολυμπιακό Λαυρίου, Αγιο Ιερόθεο και Ηλυσιακό.

Με παρουσία σε όλες τις ομάδες και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο είναι δεδομένο ότι ο Καραπιπέρης θα βοηθήσει σημαντική την προσπάθεια του Άγιαξ Ταύρου.

Άλλωστε με χαρακτηριστικά στοιχεία εκείνα του ηγέτη και του προσώπου που μπορεί να κατευθύνει την ομάδα από πίσω αλλά και να κάνει παιχνίδι με κάτω τη μπάλα, ο Καραπιπέρης ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία του νεοφώτιστου σωματείου.