Connect with us

4ος Όμιλος

Πρώτη βόμβα με Δάρρα ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Το τοπικό πρωτάθλημα από εκείνο της Γ’ Εθνικής απέχει μια κατηγορία, όμως οι διαφορές του είναι τεράστιες και αυτό δείχνουν να το γνωρίζουν αρκετά καλά οι άνθρωποι του Άγιου Ιερόθεου. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η διοίκηση Ρούμπα-Ρούσσου αποφάσισε να αποδεσμεύσει αρκετούς παίκτες, γεγονός που προκάλεσε την αρνητική εντύπωση του περισσότερου κοινού με δεδομένο ότι το ρόστερ… αδειασε σε σημαντικό βαθμό. Στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε μεταξύ του συμβουλίου έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα κάλυπτε τα κενά με παίκτες ποιοτικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να προσδώσουν ποιότητα και εμπειρία σε μια νεοφώτιστη ομάδα.

Όπερ και εγένετο, αφού μετά από ενέργειες της διοίκησης, η κιτρινόμαυρη ομάδα πραγματοποίησε σπουδαία μεταγραφική επιτυχία εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της ίσως τον καλύτερο αμυντικό της κατηγορίας τα τελευτάια χρόνια. Η αναφορά μας γίνεται στον πρώην άσο της Τριγλίας Ραφήνας, Αλέξη Δάρρα ο οποίος συμφώνησε προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων. Ο 28χρονος άσος αναμφισβήτητα θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή της οπισθοφυλακής αφού η εμπειρία του, ο επαγγελματικός του αλλά και η ποιότητα του είναι στοιχεία που θα ζήλευαν αρκετοί συνάδελφοι του. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τριγλία Ραφήνας αποτελώντας τον κυματοθραύστη στην αμυντική γραμμή των κιτρινόμαυρων, ενώ πριν από τρια χρόνια κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα με τον ΑΟΤ Αλίμου στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ανάλογες στιγμές βίωσε και σε επίπεδο Δ’ Εθνικής με τα χρώματα του Αιγάλεω, ενώ κορυφαίες σεζόν πραγματοποίησε σε Αιολικό, Εθνικό Αστέρα και Κορωπί. Η κίνηση αυτή αποτελεί μονάχα την αρχή αφού θα ακολουθήσουν ακόμη πιο σημαντικές ενέργειες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2016-2017. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από εδώ και στο εξής θα είναι ο Αλέξανδρος Δάρρας. Το νέο απόκτημα είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, διαθέτοντας την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τριγλία Ραφήνας με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου.

Συν τοις άλλοις, ο Αλέξης Δάρρας έχει διαγράψει εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τίτλους σε πρωτάθλημα Δ’ και Γ’ Εθνικής με τις φανέλας των Αιγάλεω και ΑΟΤ Αλίμου. Ο ικανότατος παίκτης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Αιολικό, Κορωπί, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό Νικαίας ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η οικογένεια του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου καλωσορίζει τον Αλέξη Δάρρα και του εύχεται ό,τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.