Connect with us

4ος Όμιλος

Πρόκριση στα πέναλτι για Εργοτέλη

Published

on

Μετά από 21 εκτελέσεις πέναλτι (!) ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στο ΙΝΚΑ και τον Εργοτέλη είχε τελικό νικητή τον Ηρακλειώτικο σύλλογο, με τον Βασιλειάδη να αποκρούει την 22η εκτέλεση του Βεστάκη και να χαρίζει την πρόκριση στους “κιτρινόμαυρους”!

Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο γκολκίπερ, με το ΙΝΚΑ να ανοίγει το σκορ στο 44′ με τον Τσικουδάκη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσικουδάκη.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν με κάποια μακρινά σουτ να φτάσουν σε κάποιο τέρμα και τελικά ο Εργοτέλης στο 72′ με πέναλτι του Μισέλ έφτασε στην ισοφάριση.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποιες φάσεις και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε παράταση.

Εκεί, το ΙΝΚΑ έμεινε με δεκά παίκτες στο 110′ με αποβολή του Καρβουνιάρη, παρ’ όλα αυτά αν και με παίκτη λιγότερο στο 118′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βεστάκη!

Στην διαδικασία των πέναλτι, όλοι οι παίκτες ευστόχησαν, μαζί με τους δύο τερματοφύλακες (!) και στην 22η εκτέλεση ο Βασιλειάδης απέκρουσε το πέναλτι του Βεστάκη χαρίζοντας την πρόκριση στον Εργοτέλη!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Γεωργίου, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ντεντάκης (63′ Παπαθανασίου), Ταταράκης (74′ λ.τρ. Περδικάκης), Τσικουδάκης, Βεστάκης, Δρακάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηνικολάου): Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Καρράς (52′ Μισέλ), Κοιλιάρας, Κολόκας, Λυδάκης (52′ Πόι), Μανουσάκης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης