Connect with us

slideshow

Πρόκριση με ξύλο και μπινελίκια στην Καισαριανή

Published

on

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον ΓΣ Καισαριανής και τον ΑΟ Ιλίου με τους παίκτες των δύο ομάδων να συμπλέκονται μετά το τέλος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι με ανατροπή στο σκορ προκρίθηκαν με 2-1 ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Το ματς στιγματίστηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι ‘κιτρινόμαυροι’, αλλά και από τους διαπληκτισμούς ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, μετά το φινάλε είδε την κόκκινη κάρτα ο Νάνος του ΓΣ Καισαριανής, για τον οποίο γράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Χρυσάφης: “Απέβαλλα με απευθείας κόκκινη τον Α. Νάνο διότι εξύβρισε αντίπαλο ‘θα σου γα..σω ότι έχεις και δεν έχεις μαλ…σμένο'”.

Ο ΑΟ Ιλίου προηγήθηκε στο σκορ στο 42΄με σουτ του Αλεξάτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και σημείωσαν δύο τέρματα στο 56 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Παριανός και στο 65 με πλασέ του Κοκοσούλη.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Αργυριάδης-Βαξαβανέλλης

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Βασιλάκης, Χρυσοχόου, Γαλανάκης, Αρούγος, Θεοφιλόπουλος, Βουτυράς, Νάνος, Βαλασίδης (46′ Ζαγουράς), Κετσές (82′ Πανάκης), Παριανός, Αρναρέλλης (62′ Κοκοσούλης)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Κανέλλος, Πολυδωράτος, Τσίντζος, Τσαμποδήμος, Γίδαρης (73′ λ. τρ. Καλιακός), Πετρόπουλος, Κίτος (58′ Μπάλιακας), Ξενάκης, Κωσταρίδης (63′ Λιαγκάκης), Τριανταφυλλίδης, Αλεξάτος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply