Connect with us

Uncategorized

Πρόκριση με επτά γκολ η Κύμη

Published

on

Σαρωτική η Κύμη πέτυχε νίκη- πρόκριση επί του Αυλωναρίου με το εντυπωσιακό 7-0 στο γήπεδο «Νίκος Κούκης» για το κύπελλο Ευβοίας. Παρά τις ελλείψεις,( Κύρου, Αναστασίου Μ., Γεραντώνης, Φωτιάς, Μπλατσιώτης, Σαββίδης, Γκάτσης, Ντουρέκας), η Κύμη ήταν εμφανώς ανώτερη του αντπάλου της και έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο παίρνοντας τα ηνία του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 6ο λεπτό ο Ηλίας με ευθείας κόρνερ, στο 35ο ο Γεωργουδάκης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, στο 37ο ο ίδιος παίχτης ύστερα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, στο 43ο ο Τσάγκος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 60ο ο Γεωργουδάκης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Βεζιρτζόγλου μόνο με τον τερματοφύλακα και έκανε το 5-0 και στο 81ο σουτ του Τσαλιαγκού βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επιστροφή ο Βεζιρτζόγλου έκανε το 6-0 ενώ σκορ έκλεισε ο ίδιος παίκτης στο 87ο με πλασέ.

Κύμη : Παπαδόπουλος, Κόκκος, Καραμπίνης, Αναστασίου Β., Φραγκής, Παριανός (46′ Κοτρώζος), Τσάγκος (46′ Κούρτης), Ηλίας, Γεωργουδάκης (75′ Καλογερόπουλος), Βεζιρτζόγλου, Τσαλιαγκός

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply