Connect with us

slideshow

Πρόκριση για Χαραυγιακό με νεανικό στυλ

Published

on

Ο Χαραυγιακός επικράτησε με 1-0 των μαχητικών Πετραλώνων για τη 5η φάση του Κυπέλλου και προκρίθηκε στους οκτώ του θεσμού. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 67′ με τον Ζήση, ο οποίος απέφυγε δύο παίκτες και με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκρινε την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση και στο 72′ είχαν δοκάρι με τον Κουτσουρούπα ενώ στο 87′ ζήτησαν πέναλτι για χέρι, μια φάση που δεν συγκίνησε τον ρέφερι Γκαμάρη ώστε να καταλογίσει την παράβαση. Έτσι, οι ”νερατζούρι” πήραν την πρόκριση και μπορούν να είναι διπλά χαρούμενοι, αφού αγωνίστηκαν νέα παιδιά ενώ ο Κορρές επέστρεψε στη δράση αλλά με προστατευτική μάσκα.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Γιαννουγλίδης, Αργυρός.

Πετράλωνα: Καπακτσόγλου, Λογοθέτης (75′ Φιλόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μακρυπούλιας (70′ Παπανδρέου), Φλωράκης, Κούρτογλου, Κυφωνίδης (52′ Μεμπελίκας), Ρόκο, Γκιόλας, Παπαδάκης, Κουτσουρούπας.

Χαραυγιακός: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Παγίδας, Μπιρμπιλής, Σκούρας, Ντακόβ (89′ Τσούνι), Κορρές, Τρυφωνίδης (80′ Μούτσα), Ζήσης, Κουντουριώτης (79′ Τουγουτζόγλου).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply