Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρόκριση για το Αιγάλεω μέσα στη Γλυφάδα

Published

on

Παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του το Αιγάλεω επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Γλυφάδας εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Λοϊζίδης στο 45′, με τους παίκτες του Κώστα Αρζένη να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Από την άλλη, η Γλυφάδα προσπάθησε αρκετά ωστόσο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί έχοντας ευκαιρία με τον Κωτσοβό στο 47′ να ισοφαρίσει.

Πάντως, το Αιγάλω θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα εάν οι Ρούσσος και Βάσος ευστοχούσαν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στα θετικά για το ‘Σίτι ‘ηταν η επανεμφάνιση του Πάντου Τζανετάκου μετά από ένα χρόνο.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Θεοδωράκης, Ταμπάκης, Αβάσταγος, Παπαχριστόπουλος, Τσιάμης (46′ Νίκου), Φινέτης, Πουλίδης (76′ Κογιας), Κωτσοβός, Αντώνιο, Κωτσοβός, Αβάσταγος (46′ Τσουμάγκας).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κώστας Αρζένης) Βαμβακάς, Ναυπλιώτης, Πανίδης, Αρβανίτης, Μεταλλινός, Κωτσερίδης, Τουλουβασίλης (56′ Σταύρου), Λοϊζίδης, Βάσος, Ρούσσος (80′ Τζανετάκος), Αραμπατζής (64′ Κοκκιναράς).