Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρόκριση για τα Σούρμενα με σοου Γιοματάρη

Published

on

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κώστα Γιοματάρη τα Σούρμενα πήραν δύσκολη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικρατώντας στην παράταση με 3-2 του αξιόμαχο και σκληροτράχηλου Παπάγου που παρότι έπαιξε με αρκετές αλλαγές έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν πρωταγωνιστεί στον 1ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι τους μια αρκετά καλή ομάδα, όμως κατάφεραν να προηγηθούν στο 4′ με τον Γιοματάρη. Στο 64′ ο Ρέτζο με πέναλτι έκανε το 1-1, με τον κορυφαίο του γηπεδούχου Γιωματάρη στο 86′ να σημειώνει το 2-1 για την ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα. Ο Παπάγος αποδείχθηκε παρ’ όλα αυτά επτάψυχος φτάνοντας στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Μπάρο. Τα Σούρμενα στην παράταση παρουσιάστηκαν περισσότερο συγκεντρωμένα και πηραν τη νίκη χάρις σε γκολ του Γεωργίου στο 99′.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Καπακτσόγλου, Μετλίου (55′ Καζαντζής), Κορκολής (110′ Κορκολής), Θυμιανός, Τσακίρης (55′ Δημογιάννης), Μπουγιούκος, Γεωργίου, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Γιοματάρης, Ζιώγας.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Σούντας, Μπάρο, Μπράτσι, Αναστασίου, Αλεξιάδης, Λιούκας, Κόκκαλης, Σιούτας, Παπαναστασίου (79′ Γιάρα), Βενέτη (51′ Κόρβα), Πετρόπουλος (46′ Ρέτζο).