Connect with us

8ος Όμιλος

Πρόκριση για ΠΟΑ στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

Published

on

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστική τον Ντάμπος που σκόραρε τρια τέρματα, ο ΠΟΑ πέρασε εύκολα στους “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 1-5 των Νέων Μοιρών.

Το παιχνίδι αυτό ήταν μια τεράστια εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Μεσσαρίτικης ομάδας καθώς είναι ένα σύνολο που αγωνίζεται στην Γ’ ΕΠΣΗ και αντιμετώπισε ομάδα Γ’ εθνικής!

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημητράκη. Άμεσα ήταν όμως η αντίδραση του ΠΟΑ που έκανε γρήγορα-γρήγορα το 1-1 με τον Ανδρέα Ντάμπος.

Στην συνέχεια, οι Ατσαλενιώτες, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με δύο γκολ ακόμη του Ντάμπος, το ένα με πέναλτι, αλλά και ένα των Πετράκη και Ξυλούρη να διαμορφώνουν το τελικό 1-5.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ: Δασκαλάκης, Νικολαντωνάκης (80′ Μιχαλομανωλάκης),Τσιμπράκου, Ρουκουνάκης (80′ Σπυριδάκης), Καργάκης, Ξενάκης (71 Αδαμόπουλος), Κουτσάκης, Κοτσυφάκης, Μαυροπετσάκης, Γουρλιεμάκης, Δημητράκης (80′ Σπαντιδάκης)

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρεττός, Χαρίτος (58’ Χατζηανδρέου), Λέλεκας, Πετράκης, Φραγκιαδάκης, Τοπάλι, Ντάμπος, Μπέρκης (71’ Ρωμανάκης), Ντραγκότι, Ξυλούρης