Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση για Άρη Πετρούπολης

Published

on

Αμφίρροπος ήταν ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Άρης Πετρούπολης – Άγιαξ Ταύρου με ελάχιστες φάσεις και τους δυο μονομάχους να προσπαθούν, ποιος θα πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Εν τέλει και αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 1-1, οι δυο μονομάχοι πήγαν στα πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι πιο εύστοχοι κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1. Στην κανονική διάρκεια προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι 1-0 στο 10’ με σουτ του Τζαμαλή για να ισοφαρίσει ο Βαζλαματζής στο 25’ σε 1-1. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να πάει το ματσάκι στα πέναλτι, όπου ο Άρης Πετρούπολης με τον Τσέλα και τον Τσάτσα να ευστοχούν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 2-1. Για τον Άγιαξ σκόραρε μόνον ο Κοντοπάνος. Διαιτητές ήταν οι Κατοίκος, Λυμπερόπουλος, Κολλιάκος.

Αρης Πετρούπολης: Χαφάϊ, Ντούλας, Παναγιωτίδης, Παλιάτσος (70’ Ζούκας), Κρητικός, Λαμπράκος (59’ Τσέλιας), Ρέτζοβ, Παούρης, Τζαμαλής, Σκούφης (86’ Νικολής), Τσάτσα.

Άγιαξ Ταύρου: Ηρακλής, Βενάκης, Στασινόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπιζι, Παπαχειμώνας (59 Σιώζος), Ερμάλ, Σκόρδος, (46΄’ Λουσαράκης), Κούρτι, Βαζλαματζής(78’ Κοντοπάνος), Τσιτιμάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply