Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρόκριση Άτταλου με «δώρο» Κατοίκου

Published

on

Το «παρών» στην τελική φάση της διεκδίκησης της ανόδου στη Β’ κατηγορία θα δώσει ο Άτταλος, οι άνθρωποι του οποίου θα ενημερωθούν αύριο, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΑ, για την ομάδα μεταξύ των Βοτανικού, ΑΕ Αιγάλεω και ΑΕ Ιλίου, που θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στον «τελικό» της χρονιάς. Ωστόσο, το τελικό 1-0, όπως διαμορφώθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής προήλθε από «δώρο» του Κατοίκου, ο οποίος υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 91ο λεπτό, καταδικάζοντας τους κυανέρυθρους, λίγο πριν βρεθούν οι δύο ομάδες στην ημίωρη παράταση. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Τσεκούρας προσπάθησε να μπει στη φάση από πλάγια θέση στην περιοχή του Πανιώνιου μετά από αδύναμη απομάκυνση, ο Αρβανίτης προέκτεινε το πόδι και πιθανόν να ακούμπησε τον αντίπαλό του, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος χωρίς να δικαιολογείται η πτώση του από το -όποιο- μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων και ο Κατοίκος που ήταν κοντά στη φάση έδειξε την άσπρη βούλα, για να ακολουθήσει εξάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι με ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην εξέδρα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών και ο Άτταλος πήρε το «εισιτήριο» για τα μπαράζ. Από την άλλη, η διοίκηση του Πανιώνιου εξέφρασε την αγανάκτησή της για την διαιτησία του Κατοίκου, τον οποίο χαρακτηρίζει αποκλειστικό υπαίτιο της ήττας.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος

Ύστερα από μία ώρα και τριάντα πέντε λεπτά από τη λήξη, «έκλεισε» το φύλλο αγώνος ο Κατοίκος. Σε αυτό, σημειώνει: «Στο 32′ απέβαλα τον εκπρόσωπο του Πανιώνιου Καισαριανής Νίκο Χατζηλιά γιατί σε διακοπή του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφασή μου. Στο 90’ απέβαλα τον Γκοβόλια για εξύβριση και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στα κιγκλιδώματα και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους φιλάθλους, ενώ στο 96’ απέβαλα τον Αρβανίτη με δεύτερη κίτρινη κι ανέβηκε κι αυτός στα κάγκελα και είχε διάλογο με φιλάθλους. Στο 96’ έδειξα κόκκινη κάρτα στο Μιχαηλίδη και σκαρφάλωσε και έβρισε φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας. Στη φάση που πέναλτι υπήρξε διακοπή έξι λεπτών. Στο 99’ απέβαλα για καθυστέρηση τον Αναγνωστόπουλο. Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμαστε στα αποδυτήρια ο ποδοσφαιριστής, Αρβανίτης, με εξύβρισε, ενώ ο εκπρόσωπος Χατζηλιάς με εξύβρισε κι αυτός».

Γκολ: 97′ πέν. Τσεκούρας (σε μαρκάρισμα του Αρβανίτη στον Τσεκούρα)

Δοκάρια: 104′ Ηλ. Πρασσάς

Αποβολές: 99′ Αναγνωστόπουλος (δ.κ.) – 90′ Γκοβολιάς (απευθείας κόκκινη), 96′ Αρβανίτης (δ.κ.), 96′ Μιχαηλίδης (απευθείας κόκκινη)

Διαιτητές: Κατοίκος, Κουντουρέλης-Σαμοΐλης

ΑΟΝΦ ΑΤTAΛΟΣ (Γρηγόρης Ροπόκης): Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Κλετσίδης (56′ Δημητρακόπουλος (99′ Μαρίνος)), Κορλιές, Ντελβίνα, Δούκας, Κουλάι, Ζύμαρης, Γουδέλης (73′ Παπαϊωάννου), Κουλόλλι, Γκέρτσος (63′ Τσεκούρας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παναγιώτης Πρασσάς): Σόμογλου, Αρβανίτης, Ραφτόπουλος (90′ Καπουράνης), Παπαλουκάς, Γκοβόλιας, Διονυσόπουλος (79′ λ.τρ. Γκόφας), Γιαννουλάκης (90′ Χρυσαναστάσης), Βούτζαλης (60′ Μιχαηλίδης), Πανάκης, Ηλ. Πρασσάς, Οικονομόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply