Connect with us

3ος Όμιλος

Πρόεδρος ο Μιχάλαρος-Παραμένει ο Στασινόπουλος στον Βύζαντα

Published

on

Το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας των Μεγάρων για την νέα σεζόν, είναι ο Θοδωρής Μιχάλαρος , που την περσινή χρονιά κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και το ρευστό πολιτικό κλίμα, επηρέασαν αρχικά την ομάδα , αλλά μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση και το χθεσινό Δ.Σ. ο Θοδωρής Μιχάλαρος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας . Το ΔΣ αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στη Γ” Εθνική και ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή,  πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να παραμείνει ο Βασίλης Στασινόπουλος στον πάγκο του Βύζαντα ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές.

Το φετινό πλάνο θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες, ωστόσο αυτό που φαίνεται είναι πως θα γίνει προσπάθεια να γίνουν πιο λίγες αλλά όσο το δυνατό πιο ουσιαστικές μεταγραφές και ταυτόχρονα να προστεθούν στο ρόστερ παίκτες από την περιοχή των Μεγάρων. Φυσικά πολλά θα κριθούν όσο αφορά το ρόστερ από την πρόσληψη του προπονητή, σε συνεργασία με τον οποίο θα χτιστεί η ομάδα.