Connect with us

4ος Όμιλος

Πρόβλημα με Γερόλυμο στον Εθνικό

Published

on

Επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού μετά το χθεσινό ρεπό,  και ξεκινούν την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον Γερόλυμο που τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Αίαντα στη Σαλαμίνα. Ο παίκτης υποβάλλεται σε θεραπεία  για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Σήμερα θα δοκιμάσουν για να δουν αν θα μπορέσουν να  μπουν σε κανονικό πρόγραμμα οι Μαντζώρος και Μαρούδας . Το ευχάριστο είναι ότι ο Λεωνιδόπουλος είναι απολύτως καά και τέθηκε στη διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη.

  • Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης τελέστηκε στον ναό των 12 Αποστόλων Λαγονησίου μνημόσυνο για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, που διοργάνωσε το ζεύγος Μιχάλη και Έλενας Μπαλή.

Παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας . Ανάμεσα τους οι Παναγιώτης Λεκκός, Γιάννης Αναγνωστάρας,Γιάννης και Γιώργος Ασλάνης, Ιάκωβος Ζανίκος, Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, Γιώργος Ρούσσος κ..α

*Σε φιλικό αγώνα οι βετεράνοι του Εθνικού επικράτησαν με 3-2 του Μοσχάτου . Σκόρερς οι Συρίγος, Χαραλαμπόπουλος και Γκουλής.

Αγωνίστηκαν οι Β. Μουτάφης, Θωμόπουλος, Μανωλάς, Ζελενίτσας, Χόρτσας,  Ποπιέλα, Χαβέλας, Συρίγος,, Γκουλής, Κατσικογιάννης Π, Άννινος, Παπαχρόνης Ντρέλιας, Μήτσης, Χαραλαμπόπουλος, Κλινάκης, Δημόπουλος, Ασλάνης .

Παραβρέθηκαν οι Πέτρος Ζερβουδάκης , Δημήτρης Κολοβός και ο Γιάννης Μαντζουράνης.

  • Το επόμενο φιλικό είναι την προσεχή Δευτέρα με τον Αίαντα στη Σαλαμίνα.