Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωτοπορεί η Ακαδημία της Διάνας Ηλιούπολης

Published

on

Η ακαδημία του Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, με την στήριξη του διοικητικού συμβουλίου και με τη συμβολή και την τεχνογνωσία της Agenda Sport Action, που διατηρεί τα τελευταία τρία χρόνια το μάνατζμεντ της Ακαδημίας, συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει. 

Έτσι πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα soccer school στις 5, 6, 7 και 8 Μαϊου, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο δεύτερο Δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Ο Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρινας Ηλιουπολης, επιμένει να στηρίζεται στην εξέλιξη των ταλέντων και των προπονητών της, με βάση την ευρωπαϊκή παιδεία και επιμόρφωση.

Τα περασμένα 2 χρόνια, είχε τη συνεργασία με τον κολοσσό του Αγγλικού ποδοσφαίρου, τη Λίβερπουλ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου. Αυτή τη φορά, το τετραήμερο του Μαΐου, θα φιλοξενήσει δύο προπονητές από τη Γερμανία, που ανήκουν ταυτόχρονα και στην γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και εξειδικεύονται στην ανίχνευση ταλέντων. 

-Γιώργος Μεταξαράκης: Είναι προπονητής ελληνικής καταγωγής, που επί σειρά ετών δουλεύει στην Στουτγάρδη, ενώ είναι και κάτοχος του διπλώματος Uefa A’.

-Martin Wohrle: Διακεκριμένος ομιλητής για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Κάτοχος του διπλώματος Uefa B’. Υπεύθυνος της γερμανικής ομοσπονδίας για την ανίχνευση ταλέντων. 

Οι συγκεκριμένοι προπονητές, θα έρθουν για να προπονήσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες της ΔΙΑΝΑ και παράλληλα θα έχουν αλλεπάλληλα σεμινάρια με τους προπονητές, αλλά και ειδικό σεμινάριο για τους γονείς. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι Γερμανοί προπονητές θα πραγματοποιήσουν και ποδοσφαιρικά trials σε διακεκριμένα παιδιά από όλη την Ελλάδα, με στόχο ένα ταξίδι επιλέκτων στην Γερμανία και την δυνατότητα εισόδου σε Γερμανικές ακαδημίες.

Το Σάββατο 7 Μαίου στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, εντός του γηπέδου της ΔΙΑΝΑ (Β’ Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης).

Η παρουσία σας θα τιμήσει την διοργανώτρια εταιρία και τους ομιλητές.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας στο τηλέφωνο 6936766880 (κα Πόθα).

-Μεγάλος χορηγός της προσπάθειας αυτής, είναι το κατάστημα της VODAFONE (πλατεία Καλογήρων, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 239, Δάφνη – ΤΗΛΕΦΩΝΟ–> 210-9763636), που ανέλαβε να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων για τις παροχές στους δύο Γερμανούς προπονητές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply