Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Πρωταρχικός μας στόχος να έχουμε αξιοπρεπή πορεία’

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. Ηλιούπολης μέσω της οποίας αναφέρει τους στόχους της ενόψει της συνέχειας που περιμένει την ομάδα τονίζοντας ότι απώτερος σκοπός είναι ο σύλλογος να αναδείξει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Παράλληλα,ευχαριστεί τους χορηγούς που στηρίζουν το σωματείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης και όχι μόνο ότι, η νεοσυσταθείσα επιτροπή ποδοσφαίρου, η οποία έχει αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ.Η. το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ως πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας ταυτόχρονα τους αθλητές των ακαδημιών της.

Σκοπός μας, σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είναι να ενεργοποιηθεί η μεγάλη δύναμη που δεν είναι άλλη από τους φιλάθλους μας.

Η επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες χορηγούς της πόλης μας που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις ακαδημίες του μεγάλου και ιστορικού σωματείου του Γ.Σ.Ηλιούπολης.

Για τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί διάφορες δραστηριότητες όπως ημερολόγιο 2015, ετήσιος χορός, έντυπο αφίσας αγώνων, πανό χορηγών και λαχειοφόρες κληρώσεις.

 

 

Με εκτίμηση

Η επιτροπή ποδοσφαίρου Γ.Σ.Η.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply