Connect with us

slideshow

Πρωταθλητής και στο εφηβικό ο Ίκαρος Καλλιθέας

Θριάμβευσε στον τελικό με 4-1 επί του Ιωνικού στις Σιταποθήκες

Published

on

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια η εφηβική ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας στέφθηκε πρωταθλήτρια, καθώς στον τελικό με αντίπαλο  τον Ιωνικό θριάμβευσε με 4-1 μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Σιταποθηκών.

Οι Τζιτζιφιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 7’ με αυτογκόλ του γκολκίπερ, ενώ στο 27’ πήραν «αέρα» δυο γκολ χάρη σε τέρμα του Τσιάκα. Ο Ιωνικός μείωσε άμεσα στο 30’ με τον Καλτσά και από κει και πέρα ανέβηκε αισθητά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες όμως σταματούσαν στον πολύ καλό χθες Λαζόπουλο.

Στην επανάληψη οι Νεαπολίτες συνέχισαν να έχουν επιθετικές στιγμές, όμως ο Ίκαρος ήταν εκείνος που σημείωσε δύο γκολ με τον Βραχάτη(54’, 81’).

Το τελικό σφύριγμα του άψογου διαιτητή Χατζηγιάννη βρήκε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας να πανηγυρίζουν έξαλλα, μαζί με αρκετούς υποστηρικτές που ήρθαν χθες στο γήπεδο.

Ακολούθησε η απονομή όπου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Αποστόλης Μαρούλης  παρέδωσε την κούπα στον αρχηγό του Ικάρου Τσιάκα, ενώ την απονομή στον δευτεραθλητή Ιωνικό έκανε ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Λαπατάς.

Για τον Ιωνικό ξεκίνησαν οι  Μπουρονέλος, Κολοβός, Σφυρογιαννάκης, Χόχσος, Αναστασόπουλος, Αυγερινός, Κόκκας, Κατσαράς, Χατζηκυριάκου , Σβώλης και Καλτσάς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης και οι Αλεξέλης, Γκανίδης, Σαρρής, Αδαμόπουλος, Τζοβάνι, Πανάγος και Καρλιαμάτας.

Ο Ίκαρος παρέταξε τους Λαζόπουλο, Γιαννακάρη, Σερετίδη, Λαζόπουλο, Αλεξέλη, Ντε Ολιβέιρα, Τσιάκα, Βραχάτη, Αναγκνόστι, Θωμαΐδη και Ντράγκο, ενώ έπαιξαν και οι Σωτηρόπουλος, Τρίχας, Μεταξάς, Συμεωνίδης, Παπάγος, Σταυρόπουλος και Ρουμελιώτης.

*Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας του   εφηβικού του Ικάρου Καλλιθέας Παναγιώτης Χατζηλιάς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη στήλη και είπε για αυτή την επιτυχία: « Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας και στην ομάδα του Ιωνικού καθώς έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε έξυπνα και στο τέλος δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Εδώ και τρία χρόνια δουλεύουμε εντατικά και τα αποτελέσματα έχουν φανεί καθώς και πρόπερσι και φέτος κατακτήσαμε τον τίτλο. Ειδικά φέτος το πρωτάθλημα ήταν πιο δύσκολο μετά και το διαχωρισμό των ομάδων. Πάντα σαν στόχο έχουμε αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή να γίνουν μέλη και του αντρικού τμήματος».

*Παραβρέθηκαν στο γήπεδο από την ΕΠΣ Πειραιά  οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Σπάθας, Αποστόλης Μαρούλης,  Γιάννης Σταματάτος, Παναγιώτης Λαπατάς , Παναγιώτης Νταλάκος .

 

Τρίτο το Κερατσίνι 2-0 τον Αετό Κορ.

Νωρίτερα το πρωί είχε προηγηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Κερατσίνι και Αετό Κορυδαλλού όπου οι ροσονέρι του Μανώλη Βανού επιβλήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Ηλία Κυπριώτη(22’) και Αποστόλη Τριανταφύλλου(80’).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply