Connect with us

stoplekto

Πρωταθλητές Προπαίδων (U13) στην ΕΠΣΔΑ οι Αγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας

Published

on

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Προπαίδων «Γεώργιος Τσόκας» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, που διοργανώνει η ΕΠΣΔΑ, όπου πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε αυτή των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία για το σωματείο, που στελεχώνεται στις μικρές ηλικίες των υποδομών από τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Soccerland Ελευσίνας, αντανακλώντας την πεποίθηση των διοικούντων στη δημιουργία ενός αθλητικού οργανισμού, που θα έχει σκοπό αφ΄ενός την ανάδειξη ταλέντων και αφ΄ετέρου τη στελέχωση της αντρικής ομάδας με παίκτες που στην πλειοψηφία τους θα προέρχονται από τις ακαδημίες του.

Οι «Μικροί» του Κώστα Λαζάρου τερμάτισαν πρώτοι στον Α΄όμιλο της διοργάνωσης, αφού αντιμετώπισαν διαδοχικά τον ΑΓΣ Νέας Περάμου (4-1 και 1-2),την ΠανελευσινιακήΕνωση (5-1 και 4-0), τον Ηρακλή Ελευσίνας (3-0 α.α. και 3-0 α.α.), τον Βύζαντα (8-4 και 5-3), την Λαμπερή (5-1 και 2-0),τον ΑΣ Ευκλείδη (5-2 και 5-1), τον Άτταλο (3-0 και 4-0) και τον Πανελευσινιακό (4-0 και 4-0).

Στη συνέχεια, στα play-off, στην προημιτελική φάση απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ Μάνδρας (5-1 και 3-1), στον ημιτελικό την ΑΣ Δύναμη Ασπροπύργου (6-0 και 8-4), ενώ στους τελικούς επικράτησαν του ΑΓΣ Νέας Περάμου (4-2 και 4-0), κατακτώντας το Κύπελλο.

Η κατάκτηση του τίτλου δικαιώνει τους ιθύνοντες του συλλόγου, που βλέπουν το όραμά τους, να καταστούν οι ακαδημίες αγωνιστικός τροφοδότης της αντρικής ομάδας, να έχει πάρει το δρόμο του.

Οι «Προπαίδες» πρωταθλητές των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας είναι οι : 

Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μ.ΔΡΙΤΣΑΣ, Γ.ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, Ρ.ΚΑΠΟΥΤΣΙ, Μ.ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ, Ε.ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ, Γ.ΛΙΩΡΗΣ, Ε.ΛΟΖΙ, Α.ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ, Σ.ΜΠΟΥΧΑΪ, Β.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Α.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Β.ΠΡΙΦΤΙ, Α.ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, Ι.ΡΟΥΣΣΗΣ, Α.ΣΟΥΤΑΣ, Δ.ΣΤΑΘΗΣ, Α.ΣΤΑΣΙΝΗΣ, Α.ΤΟΥΡΜΠΕΤΑΡΙ, Ο.ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, Γ.ΦΥΣΑΡΑΚΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply