Connect with us

stoplekto

Πρωταθλήτρια η Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Η Ειρήνη Πετρούπολης επικράτησε στο Περιστέρι 2-0 του τοπικού Ηρακλή και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’κατηγορίας τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου. Έτσι, η ομάδα του Γαληνού Νικολαΐδη θα αγωνίζεται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία ενώ η ομάδα του Περιστερίου καλείται να πάρει νίκες ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της αφού βρίσκεται στην 13η θέση με 31 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν γενικά μέτριο και στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μόνο δύο καλές ευκαιρίες στο 6′ και 7′ με δράστη τον Μπερνικόλα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ έπειτα από γύρισμα του Λάμπρου που βρήκε ανενόχλητο τον Γουδέλη εντός περιοχής και εκείνος από κοντά εκτέλεσε τον Σαμπάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά η ομάδα της Πετρούπολης είχε τον έλεγχο αλλά ο Σαμπάνης σταματούσε κάθε τους προσπάθεια. Στην συνέχεια, οι κυανοκίτρινοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν λόγω κακών επιλογών κοντά στην περιοχή ή του σταθερού Αλεξόπουλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 85′ ο Σελτσάι υπέπεσε σε πέναλτι, ο τερματοφύλακας Αλεξόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Σαμπάνης απέκρουσε εύκολα. Το τελικό 2-0 σφράγισε ο Μουρίκης στο 93′ με σουτ από πλάγια θέση έπειτα από πάσα του Καμαριώτη σε έμμεσο φάουλ που εκτέλεσε ο ίδιος.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τσαγκάρης, Ζήσης.

Ηρακλής (Σάκης Κακαβάς): Σαμπάνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπερνικόλας, Καρακωνσταντής, Σελτσάι, Λάσκαρης, Βασιλείου (60′ Πέτσι), Κατσουγιάννης, Αρχοντούλης (46′ Παλαιολόγος), Σταυρινός, Χαυλής (46′ Φιλιππίδης).

Ειρήνη (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Μπιτζάς, Κατσίπης, Χαρισάκης, Πούλιος (46′ Παρασκευόπουλος), Μουρίκης, Καμαριάρης, Βαφειάδης, Λάμπρου, Γουδέλης (74′ Γαρίδης), Αλειφτήρας (30′ λ.τρ. Κούλα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply