Connect with us

stoplekto

Πρωταθλήτρια από … «κούνια» η Μικρασιατική

Published

on

Στις αρχές του καλοκαιριού μια παρέα εκεί στα Μέγαρα, απαρτιζόμενη από ανθρώπους με Μικρασιάτικη καταβολή και  με όρεξη για μπάλα δημιούργησαν μια νέα ομάδα. Τότε κανείς δεν την υπολόγιζε. Δεν ήξερε πού θα φτάσει και πώς θα καταλήξει, μιας και «γεννήθηκε» σε καιρούς που συνήθως σωματεία εξαφανίζονται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Τελικά ο  ΑΟ Μίμας Μικρασιατικής Μεγάρων αποδείχθηκε το απόγευμα της Κυριακής μια «γλυκιά» προσθήκη στην ΕΠΣΔΑ, καθώς με το «καλημέρα» κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο στην Α’ Κατηγορία, έχοντας μάλιστα την αποδοχή  και το σεβασμό από όλους τους υπόλοιπους «μνηστήρες».

Για την επιτυχία αυτή μίλησε στη στήλη ο τεχνικός του συλλόγου Χάρης Κουστέρης τονίζοντας: « Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια τον περασμένο Ιούλιο δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο στην ομάδα. Είναι όμως «τρελοί» αυτοί οι Μικρασιάτες. Παρόλο που στην αρχή όχι πρωτάθλημα δεν πιστεύαμε, αλά ούτε καν την άνοδο και σε συνδυασμό με το νωχελικό ξεκίνημά μας, τελικά στο τέλος πανηγυρίσαμε σε μια χρονιά που το πρωτάθλημα ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και για τη διοίκηση που ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραμπλάκας που μας είπε: « Η αλήθεια είναι ότι η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός για μας. Είχαμε ένα πλάνο τριετίας, το οποίο τελικά μας βγήκε στην πρώτη μας κιόλας χρονιά και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που από την αρχή μας στήριξε, καθώς και τους επιχειρηματίες της περιοχής για την ενίσχυσή τους».