Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρωινός περίπατος για τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Μπορεί να δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Κένταυρος Βριλησσίων είχε εύκολο πρωινό την Κυριακή στον Ήφαιστο κόντρα στον Ηρακλή επικρατώντας 4-1. Έτσι, συνεχίζει πέμπτος έχοντας 18 βαθμούς, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη με 5 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με κεφαλιά του Γαληνάκη, αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Παπαχρήστου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Με τον ίδιο τρόπο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κένταυρο ο Μανίκας στο 57′. Στο 73′ ο Δέτσης πέτυχε το 3-1 με πλασέ εντός περιοχής και στο 89′ ο Πανάγου έκλεισε τον χορό των γκολ με κεφαλιά για το 4-1.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Ντάουλας Φ., Ματσούκας Κ.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδιώτης): Κολοσούσας, Κληρονόμος, Μπερνικόλας (62′ Καζακόπουλος), Κούρτης, Κατσαρός, Καρακωσταντής, Αρχοντούλης (67′ Σκαρπέλης), Παπαχρήστου, Κωνσταντακόπουλος, Βλάμης, Τσαγκαράτος (52′ Παλαιολόγος).

Κένταυρος (Γιώργος Τσώρος): Θεοδωρίδης Θ., Θεοδωρίδης Α. (47′ Σκέντζος), Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Κουλιούρης, Δέτσης (80′ Νομικός), Μπότσι (52′ Μωραΐτης), Πανάγου.

Photo: Sportifico.gr