Connect with us

stoplekto

Προχωράει ο σχεδιασμός στον Αργοναύτη

Published

on

Για την Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018, έχει οριστεί η έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Δ.Α.Ο. Αργοναύτης, για την νέα αγωνιστική σαιζόν *Την επέκταση της συνεργασίας για μία ακόμα αγωνιστική σαιζόν,  με τον έμπειρο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Φάμπιο Μάρκες, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αργοναύτη. Μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση..

*Στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα, προτεραιότητα έχει δοθεί στην ενίσχυση του ρόστερ με κάποιες μεταγραφικές προσθήκες που ετοιμάζει ο σύλλογος, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ένας πλάγιος μπάκ και ένας μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής, που ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί μας, και θα ενσωματωθούν στην ομάδας  Ο σύλλογος είναι σε αναζήτηση δύο επιθετικών, ενός χαφ, και δύο κεντρικών αμυντικών, καθώς και ενός γκολκίπερ, προκειμένου να σχηματιστεί ένα ικανό ρόστερ.

*Η διοίκηση του ΔΑΟ Αργοναύτης, σε μία όντως πρωτοποριακή της κίνηση, έχει στα σκαριά, την δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ, και μάλιστα σε συνεργασία με τον σύλλογο στο τομέα αυτόν, έχουν έρθει μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, όπου θα ενισχύσουν την ομάδα. Μάλιστα θα στελεχώσουν τον σύλλογο, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όχι μόνον απο την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αλλά και από αλλού

. Στόχος  η  εξεύρεση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα θελήσουν να ενισχύσουν αγωνιστικά την ομάδα.

*Αναφορικά τώρα, με τα εισιτήρια διαρκείας που εξέδωσε η ομάδα, αυτά κινούνται μέχρι στιγμής σε ικανοποιητικό επίπεδο, και ελπίζεται ότι  μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να υπάρξει  μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων , και να εξαντληθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδος μας, φίλαθλοι που θα ήθελαν να αποκτήσουν μία κάρτα διαρκείας της ομάδος μας, με συνολικό κόστος τα (20) ευρώ, μπορούν να  επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΔΑΟ Αργοναύτης, κο Ανδρέα Συρράκο, στο τηλέφωνο 6989-717369.

*Τέλος, με απόφαση της Διοίκησης, το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδος, θα φορά για την νέα περίοδο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Λιάρος.