Connect with us

slideshow

Πρωτοβουλία από Βγενόπουλο …

Published

on

Μετά την αποχώρηση  του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 32 χρόνια η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιη, αν δεν κάνει κάποιος ισχυρός άνδρας κίνηση ώστε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας που παραμένει αδρανές σε δικηγορικό γραφείο.

 

Αυτή την κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, φαίνεται πως θα κάνει ο μεγαλομέτοχος -πλέον- της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ανδρέας Βγενόπουλος!

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο “Mr. MIG” εμφανίζεται ως ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και σκέφτεται να κάνει κάποια κίνηση τις επόμενες ημέρες.

 

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας πως ο κ. Βγενόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο και σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο είπε τα εξής: “δεν είναι δυνατό να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα”.

 

Φυσικά, τα σχέδια του δεν τα έχει γνωστοποιήσει και αναμένεται κάποια επίσημη τοποθέτησή του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply