Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Προσθήκες στον Κεραυνό Πετρούπολης

Published

on

Ο Κεραυνός Πετρούπολης προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος στη Β’ κατηγορία και η επιστροφή εκεί που αξίζει να είναι ο σύλλογος. Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του έμψυχου δυναμικού, ο Κεραυνός ήρθε σε συμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ και τον προπονητή μας Μίμη Μπρούσαλη.

Τα τέσσερα νέα πρόσωπα της ομάδας μας είναι: Ο 34χρονος επιθετικός Παντελής Δουλκέρογλου (ΦΩΤΟ). Ο έμπειρος φορ έχει πλούσια παρουσία στα γήπεδα της Αθήνας με πολλές συμμετοχές και γκολ σε Ιεράπολη, Απόλλων 2006, Τόλμη Περιστερίου κ.α. Ο 26χρονος μέσος Χρήστος Μότσκα με θητεία στις ακαδημίες του Απόλλωνα Αθηνών και παρουσία σε Αττικό και Αστέρα Εξαρχείων. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος Πέτρος Κρομμύδας με δύο γεμάτες σεζόν στον Αστέρα Εξαρχείων και τον Ερμή Ηρακλείου. Και τέλος ο 32χρονος επιθετικός Χρήστος Μυρτιώτης που ήταν ελεύθερος.

Η διοίκηση καλοσωρίζει τα τέσσερα παιδιά στην οικογένεια του Κεραυνού και τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply