Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική-Ρόδος 1-0

Published

on

Μετά την ήττα από τον Ιάλυσο, η Προοδευτική επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 1-0 της Ρόδου.

Οι βυσσινί πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε τις προυποθέσεις για να πετύχει τέρμα.

Στο 14′ ο Μπούτερ έκανε το σουτ όμως ο Μπαντίκος μπλόκαρε τη μπάλα, με την Προοδευτική να έχει δοκάρι στο 15′ σε εφαλιά του Νταλλα μετά από φάουλ του Δηλαβέρη.

Στο 16’η Ρόδος είχε καλή στιγμή, όταν ο Μπούτερ έκανε ωραία ενέργεια όμως το σουτ πέρασε μόλις άουτ. Στο 21′ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή όμως ο Μπούτερ σε κενή εστια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντίκο.

Στο 30′ εγινε το 1-0, με τον Κανελλόπουλο να πλασάρει και να νικάει τον τερματοφύλακα της Ρόδου μετά από Πάσα του Παπανικόλα.

Στο 33′ η Ρόδος έχασε την ευκαριία να κάνει το 1-1, όμως το σουτ του Πινδώνη πέρασε αουτ.

Στο 45′ ο Μπούτερ δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αυγενικού στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 52′ η Προοδευτική μπορούσε να κάνει το 2-0, όμως η κεφαλιά του Μπέλερη πέρασε μόλις άουτ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Ξυγγάκης, Ζήζηλας, Παπανικόλας, Βλάχος (82′ Ζιβάνοβιτς), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (87′ Παναγιωτόπουλος), Ντάλλας, Δελαβέρης, Φαμπίνιο (68′ Χρήστου), Μαρής

ΡΟΔΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (67′ Τάχος), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου (89′ Βολονάκης), Πότσι, (46′ Μυλωνάς) Πινδώνης, Αυγενικού, Μπούτερ, Νάκκας (31′ λ.τρ. Λέκκας), Άλμπι