Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προοδευτική: Ο κόσμος αποθέωσε τους πρωταθλητές – O Κατσαρός απαντά στο Αιγάλεω

Published

on

Περισσότεροι από 300 οπαδούς της Προοδευτικής βρέθηκαν προχθές βράδυ έξω από το γήπεδο Νίκαιας για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής που επέστρεφαν από το Αιγάλεω .

Η ιαχή « Νάτοι , νάτοι οι πρωταθλητές » δονούσε την ατμόσφαιρα ενώ τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα είχαν μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα .

Χθες και αφού οι τόνοι από τα πανηγύρια είχαν πέσει , στην Προοδευτική ασχολήθηκαν με τα επεισόδια και τα γεγονότα στο Αιγάλεω .

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Βασίλης Κατσαρός τόνισε απαντώντας στους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Αιγάλεω:

« Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης . Προσπαθούν να δικαιολογηθούν στον κόσμο τους ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού,. Δεν κοιτάνε που δεν έχουν ομάδα , θέλουν να ρίξουν τις ευθύνες αλλού προσπαθώντας να καλύψουν τις αδυναμίες τους .Ας κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα   Όσοι ήταν στο γήπεδο , είδαν τι έγινε .Ο πρόεδρος του Αιγάλεω κ. Παλτόγλου έλεγε ότι τους δείραμε και στα δυο παιχνίδια. Ποιος ;. Αυτός που μετά από τον πρώτο αγώνα μας ευχαριστούσε δημόσια για την φιλοξενία μας . Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που μόλις πηγαίνει στο γήπεδο κοιμάται , και τον ξυπνάνε λίγο πριν από τη λήξη για να φύγει .»

Και ο πρόεδρος της Προοδευτικής συνέχισε : « Η Προοδευτική ήταν πρώτη με 3 νίκες σε 3 παιχνίδια . Επιπλέον προηγείτο στο ημίχρονο 1-0 . Συνεπώς δεν είχε λόγο να δημιουργήσει επεισόδια . Όλα ξεκίνησαν από τον βοηθό προπονητή του Αιγάλεω, τον Κωνσταντινίδη που λίγο πριν να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο έβριζε τους παίκτες μας που έκαναν ζέσταμα και τους απειλούσε ότι δεν θα φύγουν ζωντανοί. Αντέδρασε ο Γενικός μας αρχηγός ο κ. Φωτιάδης και του είπε να σταματήσει σπρώχνοντας τον . Από κείνη την στιγμή , μπήκε ο κόσμος μέσα με ξύλα, πέτρες και ρόπαλα και κυνηγούσε τους παίκτες μας . Μέχρι και σε μας που  είμασταν στα μπουθ έκαναν επίθεση .»

Και ο κ Κατσαρός κατέληξε:

« Την άνοδο μας την κάνουμε δώρο , που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να  μας δημιουργήσουν πρόβλημα . Θα τους πούμε ότι είναι ελάχιστοι και αδύναμοι  για να τα βάλουν μαζί μας .»

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο θα πωλούνται  σήμερα  17.00. έως και 20.30 στο εκδοτήριο του γηπέδου Νικαίας.