Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική-Λουτράκι 0-0

Published

on

Το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα επιβαίωσε στον Κορυδαλλό το Λουτράκι που απέσπασε “΄λευκή ισοπαλία” από την πρωτοπόρο Προοδευτική. Το συγκρότημα των Νούλα και Πέτρου κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους βυσσινί και πήρε έναν σπουδαίο βαθμό που τους φέρνει στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Από την άλλη, η Προοδευτική είδε τη διαφορά από το 2ο Εθνικό να μειώνεται στο τρίποντο με τους ‘βυσσινί’ μάλιστα να έχουν και ματς περισσότερο.

Στο α’ μέρος οι φάσεις δεν ήταν αρκετές, με τον Μπέλερη στο 48′ να απειλει με σουτ που δεν βρήκε στόχο. Τρια λεπτά αργότερα ο Μπαντίκος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γούλα ενώ στο 53′ ο Δαλκαφούκης δοκίμασε το πόδι του με τον Μπαντίκο να μπλοκάρει. Στο 55′ η κεφαλιά του Τζορμπατζίδη μετά από κόρνερ δεν βρήκεε στόχο, με την προσπάθεια του Κουιρουκίδη στο 59′ να μην βρίσκει στόχο. Στο 60′ το Λουτράκι πήγε να παγώσει το γήπεδο όταν το σουτ του Γούλα κατέληξε στο δοκάρι του Μπαντίκου.

Στο 78′ ήταν η σειρά της Προοδευτικής να σταθεί άτυχη αφού ήταν η σειρά του Καλαϊτζίδη να σημαδέψει το δοκάρι.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λ. Καραδήμος): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Μπέλερης, Καννελόπουλος (75’ λ.τ. Χρήστου), Κουιρουκίδης, Ζαχαράτος (63’ Βλάχος), Δηλαβέρης.

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιώργος Νούλας-Σωκράτης Πέτρου): Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης, Σιώκος, Γούλας, Στασινόπουλος, Δαλκαφούκης, Γκιζαριώτης.