Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική-Ιάλυσος 3-2

Published

on

Ομάδα για μεγάλη πράγματα φαίνεται πως είανι η Προοδευτική που βγάζοντας σε ακόμη ένα ματς τεράστιο πάθος και θέληση νίκησε τον Ιάλυσο με 3-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή διατηρώντας την διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες.

Μόλις στο 7′ ο Μπέλερης βρήκε τον Μιχάλη Κουιρουκίδη και ο τελευταίς με γυριστό έκανε το 1-0. Στο 30′ έγινε το 2-0 με τον Δηλαβέρη, όμως ο Ιάλυσος δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Μπεγκλετσή.

Στο 49′ έγινε το 2-2 με τον Φαβάλι με τον Ιάλυσο να δείχνει ότι δεν τα παρατάει με τίποτα. Στο 59′ ο Δελαπόρτας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε σουτ που έπιασε είδε τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 63′ ο Μπέλερης έκανε το σουτ όμως ο Ανδρούτσος έδιωξε σε κόρνερ, με τον Πόποβιτς στο 79′ να βλέπει το σουτ που έκανε να πηγαίνει μόλις άουτ. Το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε τη νίκη στην Προοδευτική σημείωσε ο Πέππας στο 89′ με ωραίο σουτ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης (75’ Τσαραούσης), Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Χρήστου, Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (85’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Δηλαβέρης (68’ Πέππας)

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ(Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Χριστόφ (33’ Μπεγκλετσής (86’ Σπάρταλης)), Τσούπρος, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Καμπλιώνης, Πόποβιτς, Δελαπόρτας, Φαβάλι