Connect with us

Γ Εθνική

Προκρίθηκε στους «4» ο Ερμής Κορυδαλλού 1-1 με τον Ιωνικό

Published

on

Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ο Ερμής Κορυδαλλού έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ιωνικό που ήταν το φαβορί . Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 , αλλά οι Κορυδαλλιώτες με …προίκα το 0-1 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση . Μια πρόκριση που ήλθε πεντακάθαρα και πανάξια. Μόλις στο 5’ ο Τζανιδάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ιωνικός προσπάθησε στη συνέχεια και στο 38’ ισοφάρισε με τον Κοτσαρίδη. Το παιχνίδι στη συνέχεια θύμισε αυτό του πρώτου αγώνα. Οι Νικαιώτες είχαν την πρωτοβουλία, αλλά οι γηπεδούχοι σωστά τοποθετημένοι κρατούσαν καλά τους αντιπάλους τους , ενώ παράλληλα έπαιζαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις . Στο 80’ μάλιστα , ο Ερμής έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Σάμιος ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα βγήκε από πλάγια θέση και έδωσε πάσα στον Κίτσιο που σε κενή εστία σούταρε άουτ. Καλή η διαιτησία του Τσαμούρη.

ΕΡΜΗΣ : Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάς, Λαζάκης, Ζιάγκας, Σταθινάκης, Τζανιδάκης( 90’ Γκουμαλάτσος) Αυγέρης, Σάμιος( 88’ Πέτσι) Λεβέντης( 66’Κίτσιος)Αγγέλου

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χασάι, Χριστόπουλος, Σικαλιάς( 49’ λ.τρ Δημακάκος) Κορνέζος( 56’ Γεωργόπουλος) Πατσατζόγου, Φιλιμέγκας Κουρούμα, Σάμαρης( 60 Καλτσάς ), Κοτσερίδης( 80’ Ζαγοριανός) Μπογοσιάν.