Connect with us

stoplekto

Προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα ο Νικηφόρος

Ανακοίνωσε τα φιλικά

Published

on

Συνεχίζεται εντατικά με καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία του Νικηφόρου Γέρακα. Η ομάδα της Α ΕΠΣΑΝΑ με τις οδηγίες του Ξενοφώντα Ρούσση μπήκε στο στάδιο των φιλικών αγώνων όπου στο πρόγραμμα υπάρχουν οι εξής αναμετρήσεις: την Τετάρτη 19/8 18:00 στο γήπεδο Γέρακα με τον ισχυρό Νικολακάκη , την Κυριακή 23/8 18:30 στη Ραφήνα με την Θύελλα Ραφήνας, στις 26/8 στο Γέρακα 18:00 με την Αρτέμιδα , την Κυριακή 30/8 ώρα 18:00 στο Γέρακα με τον ΓΣ Ηλιούπολης , ην Τετάρτη 2/8 στο Κορωπί με τον Α.Ο Κορωπίου και στις 5/9 στις 17:30 στο Χαλάνδρι με την ΑΕ Χαλανδρίου του Τάσου Δημητρίου.

Εν τω μεταξύ μετά τη μεγάλη μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του γνωστού φορ Γιάννη Λαζανά , και  των Κουκίου Α.(από Νικολακάκη) ,του Γεωργάκη Γ. ( από Αστέρα Γλυκών Νερών), και Μάρκου ( Βριλήσσια ) ,ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές σημείο όπου ο Νικηφόρος τα τελευταία χρόνια είχε σημαντικές ελλείψεις. Έτσι αποκτήθηκε ο 18χρονος μέσος Π. Κωλέττης από τον Ακάδημο που φαίνεται  ότι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και στον αμυντικό τομέα. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένονται να ανακοινωθούν τρείς ακόμη μεταγραφές ποδοσφαιριστών 17-19 ετών που ήταν βασικοί στις ομάδες τους και προπονούνται με τον Νικηφόρο.

Όμως ενθουσιασμό έχει γεμίσει τους ανθρώπους του Νικηφόρου η επιστροφή του πασίγνωστου φορ Γιώργου Αποστολόπουλου ο οποίος απείχε από τις εκδηλώσεις της ομάδας  για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού (χιαστοί) και στρατού.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί και ο πρόεδρος με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή – συζητούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα νος αριστερού μπακ ενός στόπερ και ενός χαφ.

Με την ολοκλήρωση αυτών των μεταγραφικών κινήσεων η ομάδα θα είναι έτοιμη να μπει στο πρωτάθλημα με προσδοκίες.