Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Προελαύνει το Χαϊδάρι, 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Το Χαϊδάρι πήρε την τρίτη σερί του νίκη και φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 16 πόντους σε έξι αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ μετά από ωραίο συνδυασμό και σουτ-οβίδα από τον Αρβανίτη στο γάμα του Στουραϊτη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 36′ με τον Ζέλο, ο οποίος σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και ο Κόρδας αντέδρασε εντυπωσιακά. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής Γαβρίλης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κασάπη στο 53′ για σκληρό μαρκάρισμα. Η ομάδα του Ασπρογέρακα άντεξε στην πίεση των παικτών του Αλεξάκη, δεν κλείστηκε πίσω ενώ οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να αλλάζει το τελικό 1-0. Διαιτητές οι Γαβρίλης, Φωτόπουλος, Καραγιαννίδης.

Χαϊδάρι (Γιώργος Ασπρογέρακας): Κόρδας, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Ρούσα (79′ Κακαράκης), Χριστούλης, Καρώνας (91′ Νικολάου), Κοτσολάκος, Διαμαντής.

Ολυμπιακός Λιοσίων (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας (80′ Νικολόπουλος), Κάσσος, Καριτζής, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Ρεστόβ, Λέκκας (65′ Μαργαριτόπουλος), Γκροπάι (35′ Σταματάκης), Παπανικολάου, Ζέλο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply