Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Προελαύνει ο Ήφαιστος Περιστερίου

Published

on

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στον Ήφαιστο, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 2-1 της σκληροτράχηλης Πεύκης. Με αυτή την επιτυχία το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού ανέβηκε προσωρινά μόνο στην δεύτερη θέση έχοντας 22 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Γιώργου Κοϊντόση παρά την καλή του παρουσία έμεινε δωδέκατο έχοντας 11 πόντους. Βασικός συντελεστής του νέου τριπόντου ήταν ο Ηρακλής Ρόππας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι του Μάλλη, ενώ στο 23′ το φάουλ του δυσκόλεψε τον Σαΐτη και ο Παπαγιάννη πήρε το ριμπάουντ για το 2-0. Στην συνέχεια, ευκαιρίες για γκολ απώλεσαν αμφότεροι, όμως μόνο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 60′ χάρις το σουτ του Ρούμπου έπειτα από πάσα του Κουτούζη για το τελικό 2-1 στο Περιστέρι.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Λυμπερόπουλος Δ., Μπατζιόπουλος Σ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κοτσαδάμ, Γιαννούλας (46′ Μάκρας), Ρόππας, Μουρκάκης, Παπαγιάννη, Ζήκος, Τζαβάρας, Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου (80′ Καλαϊτζής), Σφίχτης (70′ Τσαγρής).

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Μιχαήλ, Μάτσος, Ανδρέου (82′ Σταματάκης), Ζαφειράκης, Μπούρας (60′ Ντοβλετάκης), Ρούμπος, Κουτούζης, Πετράκης (78′ Μιναρετζής).