Connect with us

8ος Όμιλος

Προβάρει τη φανέλα του “Σίτι” ο Μπέλερης!

Published

on

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Άρης Παλτόγλου είχε προαναγγείλει μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Αιγάλεω, υποστηρίζοντας, ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε λύσεις με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία.

Η πρώτη κίνηση να ντυθεί στα “μπλε” ο Μιχάλης Παπανικόλας, σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, αφού το “Σίτι” κατόρθωσε να κάνει δικό της έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας ήταν να μην πάρουν μπρος, εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2 έχει φροντίσει να μπει στη συνείδηση του κοινού ως μια από τις καλύτερες μονάδες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Η αναφορά μας γίνεται στον μαχητικό μέσο, Νίκο Μπέλερη, που μετά τον Παπανικόλα αποτελεί τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που αποχωρίζεται την ομάδα της Προοδευτική για λογαριασμό των “μπλε”.

Ο 28χρονος μέσος πέρασε από τα γραφεία των “μπλε” σήμερα και αφού συμφώνησε με το Αιγάλεω, έδωσε τα χέρια ώστε να αποτελέσει το δεύτερο -μεγάλο- μεταγραφικό χτύπημα της διοίκησης Παλτόγλου.

Με τη κίνηση αυτή, το σωματείο των δυτικών προαστίων δείχνει ότι θα βάλει υψηλά τον πήχη και τη νέα σεζόν αφού οι επιλογές του Λευτέρη Βασιλειάδη γίνονται περισσότερες και του δίνουν τη δυνατότητα να έχει στη διάθεση του δυο παίκτες με μεγάλη αξία που κάθε χρονιά μπαίνουν στις λίστες κορυφαίων συλλόγων που πρωταγωνιστούν στην 3η Εθνική.

Ο Μπέλερης τα προηγούμενα χρόνια θήτευσε στην Προοδευτική έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνοντας μεγάλα ματς εκεί που χρειάζονταν.

Πέρα από το σύλλογο του Κορυδαλλού έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Γλυφάδας, Βύζαντα Μεγάρων και Φωστήρα και είναι δεδομένο ο ότι θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.