Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προβάδισμα πρόκρισης ο Εθνικός Πειραιά, 3-1 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Πειραιά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε την κατάσταση και επιβλήθκε της ΑΕ Μοσχάτου με 3-1 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» του Κυπέλλου Πειραιά. Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, στο γήπεδο Μοσχάτου και παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι.

Και όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη καθώς προηγήθηκε στο 11’ μετά από μια παράξενη φάση. Οι «πράσινοι» κέρδισαν έμμεσο φάουλ λίγο έξω από την μικρή περιοχή όταν ο Βουτσινάς μπλόκαρε την μπάλα μετά από επιπόλαιο γύρισμα συμπαίκτη του. Το έμμεσο εκτελέστηκε και ο πρώην «κυανόλευκος» Σούφλας βρήκε δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες μπήκαν  πιο ψυχωμένα και εκμεταλλεύτηκαν την πτώση του Μοσχάτου, που περιορίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου σε παθητικό ρόλο. Αρχικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μάναλη στο 60’, ενώ στη συνέχεια «χρυσή» αποδείχθηκε η  αλλαγή του Θύμιου Γεωργούλη που πέρασε στο ματς τον Παυλάκη και κείνος με δυο γκολ στο 75’ και στο 81’ «καθάρισε» το ματς.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κακρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βουτσινάς, Πίσσας(56’ Παυλάκης), Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Χατζησάββας(46’ Μακρυγιάννης), Μπένα, Σώπασης, Κομνηνος, Κατίδης(83’ Γιαταγανάκης), Βενέτης, Μάναλης.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Παπαδόπουλος, Γκορόγιας(15’ λ.τρ. Φόνσος), Σκορδίλης, Σουλάι, Καραπιπέρης, Φιαμέγκος, Μουρελάτος(80’ Βεζύρης), Σούφλας, Μπόλης(66’ Δρυμούσης), Μπαμίχα, Κάλφας(71’ Ψυλλάκης).