Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Προβάδισμα για Τρίγλια, 0-1 μέσα στο Κορωπί

Published

on

Μπορεί να αποκτήθηκε για να αναχαιτίζει τους αντίπαλους επιθετικούς, όμως ο Αλέξανδρος Δάρρας παίρνει άριστα και για τις επιθετικές του αρετές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο κεντρικός αμυντικός μπόρεσε ακόμη ένα ματς να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να δώσει το προβάδισμα στην Τριγλία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Συγκεκριμένα, οι Ραφηνιώτες με γκολ του 28χρονου στόπερ στο 50′ επιβλήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας του Κορωπίου και έχουν αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο ‘Παναγιώτης Σκούφος’. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε καλά διαστήματα και παρά τις αρκετές αλλαξές που έγιναν από το τεχνικό επιτελείο, η Τριγλία έδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κόντι με δεύτερη κίτρινη.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ανδριανός, Αλεξίου Α., Πάντου, Παπαδόπουλος (72′ Βλάχος), Αλεξίου Σ., Ματσάγγος, Χαρίσης, Τούσα, Μασκλαβάνος, Μπανάι, Νούρια (53′ Παπακωνσταντίνου).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Δημιζας, Σολδάτος, Μέγας, Δάρρας, Λαζούρας, Τσέπας, Κότσι, Γούλας, Κόντι (70′ Καραδέμητρος), Βασιλείου (83′ Σταμπέλος), Παπαδόπουλος (65′ Σιάννης)